Denumirea afacerii tale. 5 cai ajutatoare pentru gasirea unui nume definitoriu.

      Care este primul contact al clientilor cu afacerea ta? Ei bine, prima data, aud  denumirea acesteia, inainte de a sti ceva despre produsele sau serviciile afacerii tale. Cu totii stim, prima impresie conteaza, de aceea incearca sa faci una memorabila. Cum? Alege un nume bun pentru afacerea ta. Desi  pare o treaba usoara nu e chiar asa, de aceea iata 5 cai ajutatoare:

1 GOOGLE

Acest motor de cautare are numeroase aplicatii care te pot ajuta in gasirea unui nume pentru afacerea ta. Google Adwords' Keyword Tool iti ofera informatii  detaliate despre popularitatea anumitor cuvinte, termeni, numere asociate acestora. Astfel, poti sa-ti faci o imagine de ansamblu despre cuvintele, imaginile asociate cu ideea ta de afaceri. Cauta numele ales de tine printre imaginile, traducerile de pe google si vezi ce se intampla.

2 SFATURI GRATUITE

Sunt o multime de site-uri, bloguri care ofera informatii in acest sens, idee de afaceri, numire afaceri, care iti pot fi de ajutor.

3 APROPIATII

Adica rude, prieteni, familie.

4 INREGISTRAREA DOMENIILOR

Vezi daca numele tau nu e inregistrat in lumea virtuala, caci daca vei infiinta un site pentru afacerea ta sa nu ai surpriza ca numele sa fie luat, caz in care, e bine sa-ti cauti altul.

5 REGISTRUL COMERTULUI

De asemenea daca exista alta firma inregistrata cu numele pe care l-ai ales tu va trebui sa-ti cauti altul pentru ati putea face rezerva de nume atunci cand vrei vrea sa-ti infiintezi firma, neputand exista doua firme cu acelasi nume .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu